Tkane tekstilne dogodkovne zapestnice z zapiralom

Tkane dogodkovne zapestnice z zapiralom, koncertne zapestnice oziroma festivalske zapestnice so namenjene enostavnemu in hitremu oznčevanju udeležencev vaše prireditve oziroma dogodka. So iz obstojnih in močnih poliestrskih vlaken, strojno tkane in zelo vzdržljive. Posebno pomembno pa je, da so mehke in s tem udobne, kar pomeni, da jih obiskovalci obožujejo.

Pri oblikovanju dogodkovnih zapestnics plastičnim zapiralom oziroma prireditvenih zapestnic lahko uporabite do osem različnih barv, brez prelivov. Tako boste lahko lepo predstavili svoj dogodek in morebitne sponzorje, ki bodo še posebaj zadovoljni, saj bodo obiskovalci koncertne / festivalske zapestnice kot spominek na vaš dogodek hranili še dolgo časa… Nekateri jih tudi zbirajo.

Uporaba tkanih dogodkovnih zapestnic z zapiralom je enostavna. Zapestnico obiskovalcu ovijemo okrog roke in poiščemo luknjico na primeni razdalji – obiskovalca zapestnica ne sme tiščati, hkrati pa mora biti dovolj oprijeta, da si je ne more potegniti čez zapestje in sneti. Ko tako luknjico najdemo, zapestnico preprosto spnemo s plastičnim zapiralom, ki je del zapestnice.

 

Prilagoditvene opcije

  • vezenje v največ osmih barvah
  • plastično zapiralo za enkratno uporabo
  • so izredno obstojne in primerne za večdnevne dogodke
  • lahko se zmočijo

Plačilo
60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok
Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Velikosti
15 x 260 mm.

Velikost tiskane površine
Površina primerna za promocijska sporočila je dolžine 140 mm. Seveda lahko in morate oblikovati celotno dolžino zapestnice, vedeti morate le, da bo preostanek manj opazen.

 

Več promocijskih daril najdete na www.promos.gifts