Tkane tekstilne dogodkovne zapestnice

Tkane dogodkovne zapestnice, koncertne zapestnice oziroma festivalske zapestnice so namenjene enostavnemu in hitremu oznčevanju udeležencev vaše prireditve oziroma dogodka. So iz obstojnih in močnih poliestrskih vlaken, strojno tkane in zelo vzdržljive. Posebno pomembno pa je, da so mehke in s tem udobne, kar pomeni, da jih obiskovalci obožujejo.

Pri oblikovanju dogodkovnih zapestnic oziroma prireditvenih zapestnic lahko uporabite do osem različnih barv, brez prelivov. Tako boste lahko lepo predstavili svoj dogodek in morebitne sponzorje, ki bodo še posebaj zadovoljni, saj bodo obiskovalci koncertne / festivalske zapestnice kot spominek na vaš dogodek hranili še dolgo časa… Nekateri jih tudi zbirajo.

Uporaba je enostavna in mogoča na dva načina. Z drsnikom ali aluminijasto sponko.

Vezene koncertne oziroma festivalske zapestnice dobavimo s plastičnim okroglim drsnikom, ki se pomika le v eno smer – proti roki. Tako si lahko obiskovalci sami ali pa s pomočjo vašega osebja preprosto nadenejo zapestnice in si jih prilagodijo obsegu svoje roke… Če pa hočejo zapestnico sneti, se plastični drsnik ne da premakniti, ne da bi strgali zapestnico.

Vaše osbje pa lahko s pomočjo posbnih klešč dogodkovno zapestnico natakne obiskovalcu na roko in mu jo stise s kleščami. Ta način odsvetujemo, ker je zamuden in morda malce strašljiv.

 

Prilagoditvene opcije

  • vezenje v največ osmih barvah
  • plastični drsnik ali aluminijasta sponka za enkratno uporabo
  • izbirate lahko med šestimi barvami drsnika: črna, bela, temno modra, svetlo modra, rdeča in zelena
  • so izredno obstojne in primerne za večdnevne dogodke
  • lahko se zmočijo

 

Plačilo
60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok
Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Velikosti
16 x 350 mm.

Velikost tiskane površine
Površina primerna za promocijska sporočila je dolžine 140 mm, ostala zapestnica pa je prav tako lahko oblikovana po vaših željah, vendar priporočamo, da na vsakem koncu zapestnice ni promocijskih sporočil, ker tam trakova “visita” v zraku…

 

 

 

Več promocijskih daril najdete na www.promos.gifts